WEDSTRIJD Luchtbal Ekeren '76 - ZVK Wezel  3 - 8  (1-3)

DATUM 05-05-2006  21:30

DOELPUNTEN 0-1 Trickels, 0-2 Oukhedou, 1-2 Jacobs, 1-3 De Vocht, 1-4 Duric A, 1-5 Duric A, 1-6 Duric A, 2-6 Jacobs, 3-6 Oubaui, 3-7 Vanderperre, 3-8 Kodalci

VERSLAG Wezel probeerde vanaf de eerste minuten de wedstrijd naar zich toe te trekken. In de 3de minuut van de wedstrijd scoorde Trickels de 0-1 voor Wezel. Wezel speelde goed en in de 7de minuut maakte Oukhedou er 0-2 van. Luchtbal kon even later terug in de match komen door een doelpunt van Jacobs. Drie minuten voor rust kon Wezel zijn voorsprong opnieuw vergroten dankzij een doelpunt van De Vocht, 1-3. Zo bleef het tot de rust.

Na de pauze kon Wezel verder uitlopen dankzij drie doelpunten van Almir Duric, 1-4, 1-5 en 1-6. De wedstrijd leek gespeeld maar Ekeren liet zich niet doen en met doelpunten van Jacobs en Oubaui kon het terugkomen tot 3-6. Wezel stak nog even een tandje bij en in de 34ste minuut kon Vanderperre de 3-7 binnentrappen. De laatste van de avond was voor Kodalci, hij trapte de bal mooi tegen de netten, 3-8. Al bij al een verdiende overwinning voor de kampioen van 2de nationale B.

Kern ZVK Wezel: Lemmens, De Vocht, Vanderperre, Kodalci, Trickels, Smaal, Nait Oukhedou, Duric, Nadarski, Maes

Kern Luchtbal Ekeren: Van Den Bosche, Jacobs, El Assatti, Sanchez, Struyf, De Meulder, Somers, De Coster, Oubaui, De Lange, Beniest, Aboelali

Scheidsrechters: De Vis, Vagenende